ElektroPlaneta veran pomoćnik za sve vrste popravki kvarova u kući ili stanu

Imate problem u kući? Juri u jednu prodavnicu da bi saznao da nemaju deo, ali “biće za par dana”, pa vozi do druge, pa treće… Umesto da završite posao i pređete na drugi, dan vam prolazi u jurenju delova, posao od par sati se pretvara u noćnu moru od nekoliko dana.

I majstori, a i oni koji sami po kući majstorišu, imaju dušu.

ElektroPlaneta je nastala upravo imajući u vidu potrebe i probleme električara, vodoinstalatera i majstora svih fela – uključujući i svakog muža koji želi da sredi nešto po kući.

Znamo da svaki minut koji izgubite tražeći materijal i alat koji su vam potrebni za popravku kvarova u stanu, znači manje novca u vašem džepu. Kako bi smo uštedeli vaše vreme i bili vam uvek na raspolaganju otvorili smo online shop, ali i prodavnicu elektro materijala.

U ElektroPlaneti naćićete sve što vam je potrebno skupljeno na jednom mestu. Od kablova I žica, osigurača, cevi i creva, do osnovnog alata, produžnih kablova, elektro ormara, rasvete, gromobrana i mernih uređaja, produžni kablova i motalica, senzora pokreta, fotoćelija i galanterije.

ElektroPlaneta štedi vreme i novac iz vašeg džepa

Više nema razloga da trošite gorivo obilazeći prodavnice koje prodaju elektro i vodovodni materijal i nervirate se što nema delova ili materijala koji su vam potrebni.

Na raspolaganju su vam dve varijatne:

  1. Dođite direktno u prodavnicu ElektroPlaneta kod Arene – ulica Antifašističke borbe 34. Ovde možete, za samo nekoliko minuta, pogledati i pronaći sve što vam je potrebno za popravku kvara u stanu. Bez cimanja i stresa.
  2. Posetite online shop ElektroPlaneta, odaberite ono što vam je potrebno, a mi ćemo vam to isporučiti na željenu adresu.

Iako ne često, ali može se desiti da ono što vam je potrebno nemamo na lageru. U tom slučaju učinićemo sve kako bi, u najkraćem mogućem roku, ali zaista najkraćem, deo koji vam je potreban bio u vašim rukama uz BESPLATNU dostavu.

Ukoliko vam je potreban alat, čeka vas raznovrsna ponuda bušilica i šrafcigera, klešta, burgija, sekača, brusnih ploča renomiranih brendova Makita, Benman, FF group…

Vaše je samo da izaberete.

Takođe, ako imate problem ili renovirate kuću ili stan, ali nemate kontakt pouzdanog i odgovornog majstora, javite se, rado ćemo vam dati preporuku!